Voor wie wij werken.

Hier een greep uit onze klanten bestand.
Dit hebben we allemaal voor onze klanten gedaan met veel passie en plezier!

Optigroup

LievERP is gevraagd om Optigroup te ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van AFAS. Wij verbeteren onder andere de gesprekscyclussen en optimaliseren de autorisaties. Deze samenwerking stelt ons in staat om de efficiëntie en effectiviteit binnen Optigroup te verhogen. We zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar de positieve impact op de bedrijfsprocessen van Optigroup.

Evita Zorg

Evita Zorg heeft LievERP ingeschakeld om het omgekeerde factureringsproces ook wel reversed biling genoemd, te optimaliseren met AFAS en ONS. Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar verbeterde efficiëntie en minder administratieve lasten. Dankzij deze integratie stroomlijnen we onze financiële processen en behouden we onze focus op het leveren van uitstekende zorg aan de cliënten. Samen bouwen we aan een toekomst met soepel verlopende zorgprocessen.

Sportfondsen Nederland

Om de twee AFAS-omgevingen van Sportfondsen Nederland samen te voegen en te integreren met hun Webapp, inclusief VOG-integraties, ID-checks, en documentgeneratoren, zal LievERP een gestructureerd project uitvoeren. Dit omvat het ontwerpen van een uniforme architectuur die beide systemen harmoniseert, het ontwikkelen van veilige en efficiënte koppelingen voor data-uitwisseling, en het implementeren van nieuwe functies voor gebruikersinteractie op de website. De focus ligt op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, het waarborgen van de gegevensbeveiliging en het automatiseren van processen. Gedurende het project wordt nauw samengewerkt met stakeholders van Sportfondsen Nederland om te zorgen dat de oplossing volledig aan hun behoeften voldoet.

Bakker Magnetics en Weprocess 

Bakker Magnetics gaat op 1 maart 2024 live met AFAS voor financiele administratie en ordermanagement, een belangrijke stap in de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. LievERP is door WeProcess ingeschakeld om deze kritieke processen binnen AFAS grondig te testen en te borgen. Deze samenwerking is cruciaal voor het verbeteren van operationele efficiëntie en het waarborgen van een succesvolle livegang.

Weprocess en Vermes International

"Samen met Lieverp en Weprocess werken we aan de implementatie van een meertalige AFAS-omgeving voor Securit Vermes Andorra's. Ons focusgebied omvat ordermanagement en financiële administratie en bestelportaal in het Spaans, Italiaans, Portugees en Frans. Een stap voorwaarts in efficiëntie en internationalisatie."

Koenen en Co IT Advies en Assurance

"Ontdek de synergie tussen LievERP en Koenen en Co IT Advies en Assurance in de AFAS Software-wereld. LievERP excelleert in financiën en projectadministratie, terwijl Koenen en Co IT Advies en Assurance zich specialiseert in Insite, HRM en Payroll. Als een dynamisch team optimaliseren we bedrijfsprocessen en bieden we een volledige AFAS-inrichting. Vertrouw op onze gecombineerde expertise voor een doeltreffende en uitgebreide aanpak van AFAS-softwareoplossingen."

GGD Hollands Noorden

LievERP staat voor de uitdaging om de autorisaties in AFAS Software te finetunen en specifieke dossierrechten en bewaartermijnen voor GGD Hollands Noorden op te zetten. Optimaliseer autorisatierollen, beheer documentrechten en waarborg correcte gegevensopslag binnen het AFAS ERP sofware. Met aandacht voor compliance en een gestructureerde aanpak, speelt LievERP een sleutelrol in het veilig beheren van gevoelige informatie voor GGD HN.

Van Dyck Solar

Van Dyck Solar heeft LievERP ingeschakeld voor het functioneel beheer en optimaliseren van projectinrichting op hun website. LievERP zal expertise bieden om het AFAS ERP-systeem te beheren en verbeteren, met specifieke focus op geoptimaliseerde projectprocessen en financiele administratie effiecienter in te richten.

Blinkers

Blinkers heeft LievERP gevraagd om reverse billing in AFAS in te richten voor de ZZP’ers die werkzaam zijn in de thuiszorg. Het self-billingproces biedt efficiëntie en gemak voor zowel de thuiszorgmedewerkers als Blinkers als opdrachtgever.

Door de inkoopfacturen namens de ZZP'ers te boeken en uit te betalen, wordt administratief werk verminderd en wordt het betalingsproces versneld. 

Focus Care Pharmaceuticals

Focus Care Pharmaceuticals heeft LievERP ingeschakeld voor het optimaliseren van hun financiële en orderadministratie, en het testen van de nieuwe AFAS Software-versie.
We hebben audits en workflows ingebouwd voor updatebeheer, waardoor processen zorgvuldig worden getest en goedgekeurd.

Wij staan klaar om bij te dragen aan de verbetering van hun bedrijfsprocessen. 

P1 Travel

P1 Travelheeft LievERP gevraagd om hun financiële AFAS-omgeving te verbeteren, met name het inkoopfactuurproces conform het procuratieschema. LievERP zal samenwerken met P1 Travel om de huidige workflow te analyseren en optimalisaties voor te stellen. Doel is om efficiëntie, transparantie en naleving van interne richtlijnen te verbeteren. Door automatische goedkeuringen, digitale factuurverwerking en integratie met AFAS wordt een effectieve oplossing geboden. De samenwerking combineert domeinkennis en technische expertise voor een op maat gemaakte oplossing.

Easeley

LievERP ondersteunt Easeley bij het inrichten van AFASvoor het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Samen automatiseren ze workflows en verzenden ze automatisch e-mails naar klanten. Dit leidt tot efficiëntere processen, tijdsbesparing en verbeterde klantcommunicatie. De nauwe samenwerking tussen LievERP en Easeley resulteert in een geïntegreerde oplossing voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en klantgerichtheid.

Van de Graft Accountants

Van de Graft Accountants heeft met veel vertrouwen LievERP benaderd om hun expertise in te schakelen en te helpen bij het optimaliseren van de fiscale omgeving. Daarnaast heeft LievERP de uitdaging aangenomen om de facturatieprocessen van Van de Graft Accountants naar een hoger niveau te tillen, met als doel de efficiëntie te verhogen en een soepelere werking te garanderen. Door nauw samen te werken met het deskundige team van Van de Graft Accountants, streeft LievERP ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de specifieke behoeften van het bedrijf, maar ook bijdragen aan het behalen van hun zakelijke doelstellingen.

Elk

Elk heeft ons gevraagd om hun Afas omgeving te optimaliseren en hun te begeleiden met het samenvoegen van 3 bouwbedrijven ( Elk,Vios Bouw en De Goede ) naar één Afas omgeving. LievERP helpt hun bij deze migratie en bij het optimaliseren van de financiële- & project administratie. Tevens het optimaal verwerken van de de inkooporders en bijbehorende onderdelen van Profit ERP.

Open Universiteit

Open Universiteit heeft ons gevraagd om hen te ondersteunen tijdens het aanbestedingstraject bij het maken van de juiste pakketkeuze. Daarnaast zullen we ook de nodige voorbereidingen treffen om een snelle implementatie mogelijk te maken. Deze ondersteuning is voornamelijk gericht op het selecteren van E-HRM functionaliteiten en het archiveren van oude gegevens.

De OU heeft gekozen voor AFAS Software om het HRM en Payroll processen in te laten richten. Dit heeft LievERP begeleid als onafhankelijke gebruiker en heeft de applicatiebeheerder opgeleid. Tevens is er gezorgd voor koppelingen met Timetell, PupleHRM en de Arbodienst,

ZuidOostZorg

ZuidOostZorg heeft besloten om de LievERP te implementeren voor het optimaliseren van de Servicedesk en het onboarden van andere afdelingen op verbeterde workflows. Daarnaast zal de LievERP ook worden gebruikt voor het inrichten van het verzuimbeheer volgens de Wet Poortwachter, waarbij het systeem ondersteuning biedt bij het opstellen van een verzuimprotocol en het plannen van interventies. Dit alles is gericht op het efficiënter en effectiever maken van processen binnen ZuidOostZorg.

ZP Zaken

ZP zaken heeft LievERP ingeschakeld om de processen voor het aanvragen van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen verder te optimaliseren. Hierbij maakt ZP Zaken gebruik van workflows die worden aangevraagd via Outsite en verwerkt worden door de backoffice via Insite. Daarnaast wordt er gewerkt aan het optimaliseren van rapportages, analyses en administratieve taken om de efficiëntie te verbeteren. 

ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum

ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum heeft ons gevraagd om de autorisatietool in AFAS her in te richten en de inrichting van de HRM workflows i.c.m. ValidSign digitaal ondertekenen te realiseren.

Cohedron

Cohedron heeft ons gevraagd om de Servicedesk op te zetten en het verminderen van 1e lijnsvragen. Daarnaast zijn we de omgeving aan het optimaliseren en terug naar de standaard te brengen.
Ook geven we bij Cohedron advies over de inrichting en geven verbeterpunten door aan de organisaties. Cohedron bestaat 36 bedrijven die in 1 omgeving samenwerken.

Huis73

Huis73 heeft ons gevraagd om de Afas omgeving verder te optimaliseren, en functioneel beheerder van de organisatie op te zetten en uit te voeren. Naast deze vragen zijn we bezig met cursusmanagement te optimalisatie en Boschlogie afdeling te integreren in de cursusomgeving. Binnenkort starten we met projectmanagement en CRM optimalisaties.

De Tussenvoorziening

De Tussenvoorziening heeft ons gevraagd om de financiële processen te optimaliseren en het dagelijkse beheer te ondersteunen. Ook maken we analyses en rapportages voor De Tussenvoorziening ten behoeve van financiele en HRM vraagstukken.

AtHomeFirst - Venturion

Voor AtHomeFirst hebben we het proces voor reversed billing begeleid. Nadat de externe tijd heeft geregistreerd worden deze uren omgezet naar een inkoopfactuur welke uitbetaald wordt aan de Externe. Hierdoor is Verkoop en inkoop direct verwerkt en kan er geen verschil meer ontstaan.

Incotech

Bij Incotech hebben we de Belgische administratie ingericht en procesoptimalisaties doorgevoerd. Incotech maakt gebruik van 7 administraties waarvan 1 bedrijf in België gevestigd is. Incotech maakt gebruik van Ordermanagement in Afas, met pakbonnen, voorraden en ontvangsten.

NCOD

Voor NCOD hebben we Self Billing ingericht. Externe medewerkers schrijven tijd in Outsite van Afas en deze worden in Afas Profit ERP verwerkt als Nacalculatie (uren) en gefactureerd aan de verkooprelatie en de Externe krijgt automatisch zijn factuur uitgekeerd via een Self billing factuur (inkoopfactuur).

Broeder en zusterzorg & Centrum Indicatie Stelling

Bij Broeder en Zuster Zorg  en Centrum Indicatie Stelling verzorgen we het functioneel beheer en helpen met procesoptimalisaties. We hebben hier een Self Billings proces opgezet, de Thuiszorg medewerkers loggen in op een Outsite portal en declareren hier hun uren. Dit zorgt ervoor dat er een verkoopfactuur en een inkoopfactuur (namens de ZZP-er) wordt geboekt en uitgekeerd.

Koninklijke Kentalis

Koninklijke Kentalisis AFAS ERP software aan het implementeren en heeft onze hulp ingeroepen om onze financiële expertise op het gebied van AFAS Profit ERP software. Kentalis gaat per 1 januari 2022 live met AFAS financieel & projectadministratie en inkopen.
Wij borgen de processen in handleidingen en geven advies bij beslissingen die er genomen moeten worden.

Topicus

Door Topicus zijn we gevraagd om het proces van tijdschrijven en abonnementen te implementeren en adviseren. Voor de 1.250 medewerkers van Topicus zijn we gebruik gaan maken van het uren per week matrix functionaliteit. Daarnaast hebben we de intercompany module (15 administraties en 15 werkgevers) met rekening courant functionaliteit ingericht inclusief de Api koppeling met Exact software.

Sportbedrijf Arnhem

Het sportbedrijf Arnhem heeft ons ingeschakeld tussen de business en ICT voor de implementatie van Afas Profit. Per 1 januari 2019 is het Sportbedrijf Arnhem over gegaan naar Afas Profit ERP software. Ook hebben we ondersteuning geboden voor de eindgebruikers met het leren hoe Afas Profit ERP Software werkt en wat er mogelijk is. 
 

Kamp Amersfoort

Opdracht aangenomen op vrijwillige basis. Inrichten van de financiële administratie t.b.v. Kamp Amersfoort  administratie. Ook hebben we de verkoopadministratie, de inkoopadministratie, e-facturatie, Importeren bestanden salarissen, Insite t.b.v. workflows en signalen en Functioneel Applicatiebeheer.

Alkmaar Sport

Wij zijn ingehuurd door Alkmaar Sport voor de begeleiding van de implementatie van AFAS ERP Software vanwege onze kennis van AFAS Profit en de daarbij behorende proceskennis. Alkmaar Sport maakt gebruik van alle functionalisteiten (Financieel, HRM, Payroll, Inkoopaanvragen, Jaarrapportages, abonnementen, koppeling met Recreatex, en analyses)

Itility

Door Itility zijn wij ingehuurd om de HRM en Payroll processen te optimaliseren via het onboaringsproces.

Cerberus

Bij Cerberus maken ze gebruik van 400 administraties met inkoopadministratie. Bij het inboeken wilde ze de betalende bankrekening vastleggen, aangezien elke administraties meerdere bankrekeningen hebben. Ook moeten in een aantal administraties andere directeuren (in het buitenland via Outsite) kunnen tekenen.